Fitnes Vital Center, Kranj

KAJ JE VITAL CENTER?

BUTIČNI FITNES CENTER Z DUŠO, NOVO ENERGIJO IN CELOSTNIM PRISTOPOM, ki je zrasel v prostorih bivšega Fitnes studia Irena v Kranju in je pravi prostor za vse tiste, ki si želite storiti nekaj dobrega za svoje telo, a si ne želite tega početi v nabito polnem fitnesu.

Vital center je drugačen od tega kar si vajen/a. Smo butični fitnes in pri nas ste dobrodošli prav vsi – ne glede na to ali si izkušeni fitneser ali nekdo, ki ni še nikoli stal v fitnes centru. 

Na Gorenjskem smo znani predvsem po delu s strankami 1 na 1 in osebnim pristopom. Vsakemu namenimo toplo besedo in ponudimo iskreno pomoč pri treningu, saj vemo, da se vsem kdaj zatakne, in da se najboljše rezultate doseže le v primeru, če točno veš kaj delaš.

OMEJENO ŠTEVILO ČLANOV

S tabo si želimo vzpostaviti pristen in oseben odnos, saj verjamemo, da le celostna obravnava posameznika lahko pripomore k trajnostni optimizaciji življenjskega sloga in trajnim rezultatom. Ko smo razmišljali, kako bi to dosegli, je bil odgovor na dlani. Tako, da našim strankam ponudimo intimen, prijeten, čist in sproščen prostor za vadbo, kjer ni gneče in čakanja na naprave.

Kvaliteti smo dali prednost pred zaslužkom in tako dosegli, da se pri nas počutiš dobro in sproščeno, saj lahko le v tem primeru v fitnesu kvalitetno treniraš. Naše stranke so predvsem posamezniki, ki želijo izboljšati sebe in svoj življenjski slog. Morda boš srečal/a koga s telesom grškega boga, a večina je čisto navadnih smrtnikov, ki pridejo k nam po boljše zdravje, dobro počutje in večjo samozavest.

Da boš pri nas res dosegel/a zadani cilj ...

in ne boš prihajal/a v fitnes zgolj zapravljat časa in denarja, imamo ekipo zelo strokovnih osebnih trenerjev, ki ti bodo prisluhnili in s svojim znanjem in izkušnjami pomagali na tvoji poti aktivnega življenja.

Nudimo ti različne storitve – analizo telesne sestave, prehransko svetovanje, osebno trenerstvo, treninge v manjših skupinah in samostojen trening v fitnesu

Spisali smo že številne uspešne zgodbe, kjer smo strankam pomagali do boljšega zdravja, počutja in povsem preoblikovanega telesa.

Če še vedno oklevaš …

Ponujamo ti možnost, da prvi trening opraviš brezplačno. Ob vpisu pa vsem podarimo še brezplačen trening program, s katerim ti ne bo zmanjkalo idej za treninge. 

Vemo, mogoče si pod “butični” predstavljaš zelo majhen fitnes. Naj razbijemo še ta mit. Vital Center Kranj je zrasel na kar 500 m2, poleg fitnesa pa ima še prostor za squash in VIP savno za sproščanje.

vabljeni v
fitnes vital center

BUTIČNI FITNES CENTER Z DUŠO, NOVO ENERGIJO IN CELOSTNIM PRISTOPOM, ki je zrasel v prostorih bivšega fitnes studia Irena v Kranju in je pravi fitnes za vse tiste, ki si želite storiti nekaj dobrega za svoje telo, a si ne želite tega početi v nabito polnem fitnesu, kjer se vsi bolj kot s sabo ukvarjajo z drugimi.

Vital center je povsem drugačen od tega kar ste vajeni. Res, da gre za butični fitnes, a v njem je dobrodošel prav vsak – ne glede na to, če je zagnani fitneser ali nekdo, ki ni še nikoli stal v fitnes centru. Gre za edini fitnes na Gorenjskem z osebnim pristopom, kjer prav vsakemu namenimo toplo besedo in ponudimo iskreno pomoč pri treningu, saj vemo, da se vsem kdaj zatakne in, da se najboljše rezultate doseže le v primeru, če točno veste kaj delate.

Z vami si želimo vzpostaviti pristen in oseben odnos, saj verjamemo, da le celostna obravnava posameznika lahko pripomore k trajnostni optimizaciji življenjskega sloga, ta pa je potrebna za trajne rezultate in nenazadnje tudi srečo ob tem. Ko smo razmišljali, kako bi to dosegli, je bil odgovor na dlani. Tako, da našim strankam ponudimo intimen, prijeten, čist in sproščen prostor za športno vadbo, kjer ni nepotrebne gneče in čakanja na naprave.

Zato smo dostop do fitnesa omejili na 135 članov, kar pomeni, da naš fitnes obiskuje manjše število strank kot običajne komercialne fitnes centre. Kvaliteti smo dali prednost pred zaslužkom in tako dosegli, da se pri nas dobro in sproščeno počutite, saj lahko le v tem primeru v fitnesu kvalitetno trenirate. Naše stranke so predvsem posamezniki, ki želijo izboljšati sebe in svoj življenjski slog in ne nastopaške osebe, ki med treningi opazujejo in grdo gledajo druge. Morda boste srečali koga s telesom grškega boga, a večina je čisto navadnih smrtnikov, ki pridejo k nam po boljše zdravje, dobro počutje in večjo samozavest. K nam se še posebej rade zatečejo pripadnice ženskega spola, saj jim nudimo prijeten ambient, ter nemoteno vadbo, brez kakršnih koli neokusnih komentarjev in pogledov.

Vabimo vas, da pridete med nas tudi vi!

Da boste pri nas res dosegli zadani cilj in ne boste prihajali v fitnes zgolj zapravljat časa in denarja, vam bo naša ekipa zelo strokovnih in priznanih osebnih trenerjev prisluhnila in s svojim znanjem in izkušnjami pomagala na vaši poti aktivnega življenja, ter vas ves čas motivirala, da dosežete zastavljene cilje.

Za dosego tega vam nudimo celoten paket storitev, ki obsega analizo telesne sestave, prehransko svetovanje, osebno trenerstvo in treninge v majhnih skupinah. Garantiramo vam, da boste pri nas dobili odlične rezultate, kar temelji na večletnih izkušnjah in številnih uspešnih zgodbah, kjer smo pomagali ljudem do boljšega zdravja, počutja in povsem preoblikovanega telesa.

Vemo, mogoče si pod imenom butični nekateri predstavljate zelo majhen fitnes. Naj razbijemo še ta mit. Vital center Kranj je zrasel na kar 500m2, poleg fitnesa pa ima še prostor za squash, ter vip savno s posebnim prostorom za sproščanje.

 

Če še vedno oklevate, če bi prišli pogledat, kar odnehajte. Raje se pripeljite v Vital Center Kranj, kjer boste prvi trening lahko opravili brezplačno, ob vpisnini pa vam bomo podarili še brezplačen personaliziran trening program, ki ga bomo sestavili posebej za vas in s katerim bo pot do cilja še lažja.

Vsem tistim, ki potrebujete motivacijo in podporo osebnega trenerja, a si individualnih treningov z osebnim trenerjem ne morete privoščiti, smo se odločili ponuditi izjemen program v majhni skupini. Skupinska vadba je majhna skupina, v kateri ne boste prikrajšani ne za kvaliteten trening, ne za motivacijo. Pristop ostaja individualiziran in personaliziran, kot, če bi imeli osebnega trenerja … No … saj ga imate … ampak si ga delite še z nekom.

Ustanovitelj programa in lastnik centra je tako prepričan v uspeh trenirancev, da v kolikor ne boste zašvicali, vrnemo denar! Torej, nimate nič za izgubiti.

Za vas smo poleg običajne fitnes karte pripravili še dva zanimiva fitnes paketa, ki ju lahko izberete, in tako za svoj denar dobite več.

Vabljeni torej v Vital Center Kranj, kjer lahko izbirate med pestro paleto aktivnosti:

– Moderno opremljen fitnes v katerem lahko trenirate sami ali z osebnim trenerjem

– Individualizirani fitnes programi

– Osebno trenerstvo

– Skupinske vadbe

– Prehransko svetovanje

– Squash ( ob petkih imamo vesele urice, kjer plačaš eno uro, igraš pa dve)

– VIP Savno (finska in infrardeča)

Vsak mesec našo ponudbo popestrimo tudi z raznimi izzivi, nagradnimi igrami in popusti. 

Naj vam predstavimo še Nagrado ZA PRIJATELJE. Vedno, ko v naš center pripeljete prijatelja, znanca, sorodnika, ki še ni član našega fitnes centra, oba prejmeta darilo – obisk VIP savne!