Fitnes Vital Center, Kranj

Mnenja strank

DRUGI SE HVALIJO SAMI, NAS HVALIJO NAŠE STRANKE

Za obisk Vital Centra sem se odločila zaradi mojega dela - imam pretežno sedeče delo za računalnikom, pa tudi zaradi gibanja in zdravega življenja. Boban je človek z veliko začetnico. Vedno pripravljen pomagati in strokovno podkovan. Same pohvale. Z rezultati sem zelo zadovoljna. Imam tudi zdravstvene težave, zato mi Bobanovo svetovanje in vodenje veliko pomeni in pomaga.
Helena
Pri izzivu mi je bilo najbolj všeč, da sem se spravil s kavča in da sem “fajn zašvical”. Treningi so naporni in težki. Nejc te "ganja" do 120 %. Z izzivom sem zelo zadovoljen. Bilo je super. Do sedaj sem izgubil že blizu 15 kg. Priporočam.
Renato
Za Vital Center sem se odločila zaradi butičnosti, intimnosti, osebnega pristopa, veliko različnih naprav, veliko prostora in dobrega osebja. Vital Center je zakon!
Ana
Šla sem v precej fitnesov v Kranju in ta mi je bil top, ker je domač. Počutiš se kot doma. Všeč mi je, da so naprave moderne, da smo ena mala, vesela “familija”, in da so zaposleni zelo prijazni. Zelo sem zadovoljna, ker posodabljajo naprave. Vzdušje je fenomenalno. Higiena je dobra. Priporočam drugim.
Suzana
Za Vital Center sem izvedela na družbenih omrežjih. Z možem sva bila povabljena na predstavitveni razgovor in sva se takoj odločila, da bova hodila. Ta fitnes ni “fensi šmensi”, je TOP in ima enkratne naprave. Poleg tega sta trenerja zelo dobra! Naju trenira Nejc. Kljub mladosti mu povsem zaupava. Po operaciji kolena me je spravil do tega, da sem že prvi dan stala brez bergel. Občutek je bil top! Okrevanje je bilo top! Na treningih se hecamo, delamo in "švicamo". Ne bi hodila v drug fitnes, ker nama ta res ustreza. Odločite se za Vital Center. Ni komercialen fitnes. Je domač - z domačim vzdušjem. Atmosfera je fina. Tudi obiskovalci se med sabo dobro razumemo. Ni gneče.
Irena
Vital Center mi je priporočil kolega - povedal mi je dobre stvari in rekel naj probam. S treningi sem zadovoljen. So dinamični in zabavni. Hodim že nekaj mesecev in vidim rezultate.
Ivan

pridruži se nam tudi ti!