Fitnes Vital Center, Kranj

Vadbeni center v Kranju z novo energijo in celostnim pristopom.

Svoje telo lahko oblikuješ v fitnes studiu, odigraš igro squasha ali izboljšaš svoje psihično počutje in razpoloženje v kar dveh različnih savnah.

fitnes center

Sodobno opremljen fitnes center ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev ter kardio naprav priznanega proizvajalca Life Fitness ter prostor s prostimi utežmi in sobo za raztezanje.

osebno trenerstvo

Prehranski svetovalec, trener fitnesa, pilatesa ter avtor mnogih člankov na področju zdravja in prehrane g. Boban Pauković ti je na voljo v Vital Centru ob predhodni najavi.

Izberi nadzorovano vadbo, ki je prilagojena samo tebi ter tvojim potrebam in željam. Individualni vadbeni program je primeren za vse, ki želijo hitro predvsem pa varno doseči željene cilje (pridobivanje mišične mase, shujševalni program, rehabilitacija…).

Semi individualna vadba je primerna za vse, ki želijo trenirati v paru ali v manjših skupinah s po 3-4 vadečimi. Takšen trening je zasnovan podobno kot pri individualnemu programu le, da vključuje zabavni del deljanje ure s partnerjem/ko, prijateljem/ico ali sodelavcem/ko…

S hrano si lahko pomagamo pri marsikateri težavi in je bistvena za dosego željenih ciljev. Poleg vodenih vadb vam v Vital Centru nudimo tudi strokovno prehransko svetovanje.

SQUASH

V Vital Centru ti je na voljo klimatizirana squash dvorana, ki ustreza najvišjim standardom in ponuja igro na lesenem podu. Pri koriščenju je potrebna predhodna rezervacija.

VIP SAVNA

Razvajaj se v prijetno opremljenem in intimnem prostoru, kjer sta ti na voljo finska in infrardeča savna. Za obisk je potrebna predhodna rezervacija.
Delovni čas
Pon. - pet.: 6:00 - 22:00 ure
Sob.: 6:00 - 20:00 ure
vikendi in prazniki: po dogovoru
kontakt
051 810 772
INFO@VITALCENTER.SI
naslov
Ljubljanska cesta 29a,
4000 KRANJ